Vozilo se registruje upisom registarske oznake i određenih podataka o vozilu i vlasniku u evidenciju o registrovanim vozilima. Registraciju vozila vrši organizaciona jedinica MUP-a, ili pravno lice koje je dobilo ovlašćenje za izdavanje registarske nalepnice (u ovom slučaju "ST-CarPortal" d.o.o.") na čijoj teritoriji vlasnik vozila ima prebivalište, odnosno sedište. Vozilo se registruje na ime vlasnika vozila.

Zahtev za registraciju vozila može se podneti 30 dana pre isteka važenja saobraćajne dozvole ili najkasnije 30 dana po isteku registracije. Nakon isteka roka, vozilo se briše iz evidencije o registrovanim vozilima, a registarske tablice se oduzimaju.

Samo kod nas: Tehnički pregled vozila, osiguranje, registracija, priprema i plaćanje svih odgovarajućih taksi i izdavanje tj. preuzimanje registarske nalepnice za 15 minuta, bez odlaska u MUP!
Zahtev za registraciju vozila: fizička lica / pravna lica

 

VIP usluga…

…koristite vaše dragoceno vreme za značajnije stvari!

Profesionalna podrška pre i posle tehničkog pregleda, su značajan deo našeg poslovanja i predstavlja vrhunsku uslugu za vašu celu flotu vozila. VIP usluga je za sve one, kojima izgubljeno vreme sprečava efikasnost u poslovanju i uz to nepotrebno pomera dnevne planove i termine.